Cosul meu

Tractor cu remorca ECOLINE - Midi

In stoc
SKU
VK20-81232
46,71 RON
Tractor cu remorca ECOLINE - Midi

"Reduce, reutilizeaza, recicleaza!" este deviza Viking Toys. 

Jucariile acestui brand sunt special concepute sa fie in aceeasi masura sigure, dar si distractive pentru cei mici, in permanenta lor explorare a lumii inconjuratoare. Toate produsele Viking Toys sunt rezistente si de foarte buna calitate, realizate din materiale plastice care nu contin BPA, ftalati sau alte toxine. Marginile sunt rotunjite, rotile masinilor sunt silentioase, avand osiile din otel inoxidabil. O masinuta Viking Toys poate sustine greutatea unui adult fara sa se deformeze!

Jucariile se pot folosi atat la interior, cat si la exterior, culorile ramanand neschimbate odata cu trecerea timpului. Pentru linistea parintilor, se pot curata si in masina de spalat vase. 

Noua gama Ecoline aduce jucarii noi cu aceleasi calitati ca si cele clasice mentionate mai sus - sigure, design atemporal si minimalist, silentioase, durabile, dar in plus sunt si "ecofriendly", fiind realizate dintr-un plastic special provenit din trestia de zahar.

Masinutele Viking toys din gama Ecoline sunt realizate din materiale sigure, non-toxice si 100% reciclabile, fiind la fel de rezistente ca si plasticul conventional, menite sa reziste pentru joaca mai multor generatii de copii.

Dimensiunea produsului (tractor plus remorca): 38 cm

Varsta recomandata: 1-5 ani

Greutate 400 g

Mai multe informatii
Producator VikingToys
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Tractor cu remorca ECOLINE - Midi
Rating-ul dumneavoastra
Copyright © AFI STAR KIDS SRL 2023 All Rights Reserved.