Cosul meu

Pasii pentru o comanda rapida pe www.starkids.ro

CUM COMAND

 

 

Cauta produsele dorite folosind campul special de cautare din partea de sus a site-ului sau navigand in categoriile de produse direct din meniul "Categorii".

Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos.”

La adaugarea produselor in cos, vei putea alege intre "Continua cumparaturile" si "Finalizeaza comanda". Pentru finalizarea comenzii vei fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi. Acolo ai posibilitatea sa revezi lista produselor, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.

Verifica-ti comanda

Dupa ce ai ales produsele, completeaza detaliile privind livrarea comenzii, in partea de jos a paginii, sub "Cosul de cumparaturi".

 

Informatii personale - Client nou/Client existent

  1. Daca esti client nou, atunci trebuie sa completati doar datele din formularul "Informatii Personale", iar apoi -> "Plata fara inregistrare". Dupa ce ai introdus toate datele solicitate, continua cu pasul modalitati de livrare, apasand butonul de "Modalitati de livrare".

  2. Daca esti deja client, introdu email-ul si parola in boxul de la sectiunea "Informatii Personale", iar apoi se vor incarca toate datele pe care le-ai folosit la ultima comanda. Daca doresti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa continui cu Modalitatea de livrare.

 

Modalitatea de livrare

Trebuie sa alegi una dintre cele 2 modalitati de livrare ale site-ului www.starkids.ro, iar apoi sa accepatati termeni si conditiile site-ului.

 

Modalitatea de plata

Poti alege intre plata ramburs, cu cardul online sau cu ordin de plata. In functie de modalitatea preferata, vei primi instructiuni suplimentare, daca e cazul.

Poti efectua plata online cu cardul, in conditii de siguranta deplina, www.starkids.ro folosteste euplatesc.ro

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Copyright © AFI STAR KIDS SRL 2023 All Rights Reserved.