Cosul meu

Magazin online de jucarii | www.starkids.ro

Politica de retur

 

Aveţi întotdeauna dreptul de a returna produsele din comanda în termen de 14 de zile, fără invocarea vreunui motiv. Perioada de retur a produselor începe din ziua livrării comenzii dumneavoastră. 

Produsele pe care le returnați trebuie să fie în aceeași stare în care le-ați primit.  Returul se face cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul. Produsul trebuie să fie însotit de accesoriile și/ sau cadourile cu care a fost livrat. Produsele se returneaza doar in ambalajul original.

Nu se acceptă produsele care prezintă urme de uzură sau folosire, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice sau electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

Produsele comercializate pe www.starkids.ro pot fi returnate prin curier (completați Formularul de retur, sau solicitați pe email, apoi trimitem curierul la dumneavoastra).

După ce am verificat starea articolelor returnate, veți primi un e-mail în care va vom informa în legătură cu rambursarea aferentă comenzii. 

În cazul în care comanda a fost achitată cu cardul, rambursarea va fi efectuată pe cardul de credit pe care l-ați utilizat la momentul achiziției.

În cazul rambursării celor achitate prin metoda Numerar la livrare trebuie să ne comunicați coordonatele dumneavoastră bancare în format IBAN pe adresa de email contact@starkids.ro.

Nu puteți face retur in oficiile postale. 

Cheltuielile de returnare sunt suportate de cumparator. Costul transportului este in sarcina clientului, iar in caz de retur taxa de transport achitata la livrare nu se restituie. 

Copyright © AFI STAR KIDS SRL 2023 All Rights Reserved.