Cosul meu

Studio Profesional - 3 in 1 Tableta iluminata

In stoc
SKU
BK5432
190,59 RON
Un minunat dispozitiv care ii ajuta pe copii sa-si creeze propriile benzi de desen animat

Tableta A5 de desen iluminata cu LED de la Buki France este un dispozitiv destinat copiilor care le ofera posibilitatea de a crea lucrari unice si personalizate. Fiind dotata cu o suprafata luminata cu LED, aceasta le permite copiilor sa copieze cu usurinta orice desen sau sa creeze benzi desenate cu personajele lor preferate. Lucrarile vor fi mult mai detaliate si desenate cu o precizie mai buna fata de metoda clasica de desen.

Tot cu ajutorul acestei minunate tablete, copiii pot crea propriul lor Flipbook- brosura cu o serie de desene care se schimba treptat si foarte repede de la o imagine la alta,  astfel incat atunci când paginile sunt vizualizate în succesiune rapidă, imaginile par să se anime prin simularea mișcării.

Avand dimensiunea de 21 cm x 14,8 cm, tableta este usor de transportat in orice bagaj in drumul spre scoala, bunici, vacanta si poate fi utilizata cu usurinta oriunde copilul isi doreste acest lucru.

Cu ajutorul celor patru sisteme de prindere a hartiei din colturile ecranului, foaia de hartie va fi prinsa in siguranta si astfel copiii pot desena cu tableta pe genunchi in masina, la scoala sau in curtea casei.

Impreuna cu tableta, in pachet veti mai primi:

  •          1 bloc mic de desen-Flipbook
  •          30 coli A5 (21x14,8 cm)
  •          100 coli (11,4x6,5 cm)
  •          1 clema metalica
  •          2 seturi de sabloane
  •          4 coli de abtibilduri-autocolante
  •          1 penar care contine : 12 creioane colorate, 12 carioci, 12 creioane colorate cerate, 2 pixuri cu gel, 1 pix fineliner, 1 creion grafic, 1 radiera, 1 rigla, 1 ascutioare
  •          1 foaie cu instructiuni de folosire a tabletei

Dimensiunea tabletei: 21 cm x 14,8 cm

Dimensiunea cutiei: 30 cm x 8,5 cm x 21 cm

Varsta recomandata: 8 ani+

Baterii: 4 baterii LR03-AAA neincluse.

ATENȚIE! Acest dispozitiv poate conține piese mici, care pot reprezenta un risc de sufocare pentru copiii sub 3 ani. Nu lăsați piesele mici la îndemâna copiilor.

AVERTIZARE! A se utiliza sub supravegherea directa a unui adult. Prezența punctelor și marginilor ascuțite funcționale.

PĂSTRAȚI AMBALAJUL PENTRU REFERINTE VIITOARE. Culorile și conținutul pot fi ușor modificate.

Manualul trebuie păstrat deoarece conține informații importante. Instalarea bateriei trebuie făcută de un adult. La sfârșitul duratei de viață, bateriile trebuie aruncate în siguranță, in centrele speciale de colectare.

 

 

Mai multe informatii
Producator BUKI France
Material -
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Studio Profesional - 3 in 1 Tableta iluminata
Rating-ul dumneavoastra
Copyright © AFI STAR KIDS SRL 2023 All Rights Reserved.